ADNIL's Toolbox

6 februari 2017
ADNIL's Toolbox

Mentaal moeras of mentale vrijheid?

Mentaal moeras

Een hoofd vol gedachten,
geluiden,
hersenspinsels.
Druk, druk, druk.
Nieuwe prikkels erbij.
Het overzicht verliezen.
Gevoel alsof je vastzit.
Als in een moeras.
Je bedenksels buitelen over elkaar heen:
Hoe ben je hier in verzeild geraakt?
En hoe kom je er weer uit?
Lukt dat nog wel alleen?

Mentale vrijheid

Een hoofd met ruimte
voor nieuwe ideeën,
gedachteflitsen
en soms even helemaal leeg.
Rust en helderheid.
Een duidelijke focus op het hier en nu.
Waarnemend wat handig voor je is
Of gewoon plezierig.
Je merkt een warme luchtstroom

Als je de keuze hebt,

 dan verkiezen de meeste mensen mentale vrijheid boven mentaal moeras. Ja, open deur. Maarrr… iedereen heeft die keuze!

Alleen niet iedereen weet dat. Simpelweg omdat je niet weet hoe dan. Daar is ook niet 1 magische manier voor…

Er zijn namelijk wel honderden manieren om voor jezelf die ervaring van mentale vrijheid te regelen!!

En dat is wel handig, want wij mensen zijn supereigenwijs. En als jij denkt dat niet te zijn…ga alsjeblieft op een andere website verder lezen.

Als jij verder leest, dan besef je dus dat je eigenwijs bent. Dat is een goed begin.

Want hoe heb je anders zolang die nep-verhalen kunnen volhouden over een vol hoofd?? Je moet behoorlijk eigenwijs zijn om zo’n mentaal-moeras ervaring voort te zetten en alle signalen die richting mentale vrijheid wijzen te negeren…!

Als je het nu eindelijk wel gezien hebt met dat hectische gebeuren in die bovenkamer van je...of gewoon té nieuwsgierig bent naar mentale vrijheid…hier is je kans!

Want in ADNIL’s Toolbox vind je een steeds toenemende hoeveelheid aanwijzingen, tips en instructies om de tools die je al hebt, effectiever in te zetten voor die mentale vrijheid.

Als eigen-wijze medemens weet je dat je iets in 1x kunt beslissen en jezelf er aan houden. En dan weet je ook dat vele herinneringen in vele vormen nodig kunnen zijn voor je ‘het licht’ gaat zien.

  • Wil jij zelf beïnvloeden of en wanneer je je door je gedachten laat overweldigen?
  • Wil jij zelf bepalen hoe lang je last houdt van bepaalde terugkerende zorgen?
  • Wil jij naar jouw behoefte mentale ontspanning en rust kunnen ervaren?

Als je je echt wilt inspannen voor deze en vergelijkbare resultaten, dan kan je je inschrijven voor het gratis materiaal in ADNIL’s Toolbox via www.adnil.nl

Hieronder vind je alle deelbrieven met inspiratie rond levensleiderschap. En ook exclusieve toegang tot ADNIL's Deelvideo's: 2-minutenfilmpjes over diverse thema's, zoals welke pijn je wilt kiezen en over het volgen van je fascinatie.

Mocht dit gratis materiaal naar meer smaken of je hebt een specifieke behoefte in deze richting, dan is er verdieping mogelijk in de vorm van betaald materiaal:

· 21-daagse Je hoofd als bondgenoot van je hart
· Maandtraining Liefdevol Egoïstisch Zijn

En waarom een online Toolbox?

Omdat ik zo’n eigenwijze ben om eerst alles wat in mijn macht ligt, zelf te willen proberen. En als ik er dan misschien écht niet alleen uitkom, dan kan ik altijd nog hulp vragen. Van iemand met een eigen bedrijf in supporten van anderen ofzo… ;-)

Zo zijn er vast meer mensen, die prima met wat aanwijzingen zelf flinke stappen in de gewenste richting kunnen zetten. Jij?

Ik ben zo blij dat ik dit nu eindelijk bij elkaar kan aanbieden. Het heeft mij zelf zoveel helderheid en rust gebracht. En dat was nog voordat ik deze inzichten, oefeningen en tips in deze vorm had gebundeld.

En als ik van een

… obsessief lijstjes van moetjes makende, zorgen-vermenigvuldigende-in-plaats-van-delende, perfectionistische-hoge-latten-legger en afstandelijke-anderen-pleaser ….

naar een

… stevig-in-haar-schoenen-staande, persoonlijke-uitingen-delende, geldverdienen-met-wat-je-leuk-vindt-ondernemer en in-(opr)echt-menselijk-contact-gelovende verbindelaar…
ben ontwikkeld …

dan kan jij het ook!

Ik heb hoge verwachtingen dat je hiermee je leven zoals je dat tot nu toe beleefde enorm gaat verrijken. Doe iets anders dan je tot nu toe deed…en krijg ook wat anders dan je tot nu toe kreeg!

Wil je nu al aanmelden? dan kan je via het contactformulier (rode button op rechterkant website) je emailadres doorgeven.

Tip

Train je mentale spierkracht met gemak en plezier door te kiezen wat jou aanspreekt! Inzichten zijn makkelijk, speels en plots. Teveel moeite is mentale ruis. Zorg dat je kiest waarvan jij voelt dat meer in de buurt is van mentale vrijheid en verder van het mentale moeras. Kies waarbij je de ruimte, rust en ontspanning het meest ervaart. Steeds opnieuw.

Deel dit artikelReageren?