Vertrouwenspersoon

Aandacht voor omgangsvormen op de werkvloer is een specialisme van Adnil Advies. In het bijzonder in 24/7 organisaties in de sectoren zorg en veiligheid.

Als in- en extern vertrouwenspersoon heb ik extra expertise in huis op het terrein van ongewenst gedrag. Zowel in de aanpak ervan als in de preventie. Adnil Advies is lid van de Landelijke vereniging van vertrouwenspersonen.

Een vertrouwenspersoon is je persoonlijke sparringspartner bij lastige situaties rond ongewenst gedrag. Jij bepaalt wat je kwijt wilt en wat je ermee wilt doen. Jij houdt de regie en de vertrouwenspersoon haar mond. Uitzondering voor het doorbreken van de geheimhouding zijn strafbare feiten.

Vaak verlicht het als je jezelf hardop hebt horen praten over de situatie. Bovendien krijg je extra perspectief en opties aangereikt. En steun in je gedachten ordenen en bij eventuele vervolgstappen.

Wat kan je verwachten van Adnil Advies:

  • Begeleiden van zowel (leidinggevende) medewerkers als vertrouwens-personen bij het bevorderen van respectvolle omgangsvormen.
  • NOW: Nieuwsgierig, Open, Waarderend. Durft vragen te volgen.
  • Ondersteuning bij gewenste acties of vervolgstappen: concreet, praktisch, doen.


Interesse gewekt, maar geen huidige vragen op dit vlak? Dan kan je je ook inschrijven voor de deelbrief. Dan  krijg je in ieder geval het ebook Lichter Leven en blijf je op de hoogte via inspirerende mail in je mailbox.

Een klant over ervaring met Adnil Advies:

"Bedankt voor je support! Heb verrassende reacties gekregen op de oefeningen en zelf verschillende veranderingen gevoeld en gezien. Mooi zeg. Het begin is gemaakt en mijn hoofd is rustiger en veel positiever. Ik merk dat ik negatieve gevoelens (in het verleden "gekoesterd?") snel kan stoppen. Soms al meteen, zonder dat ik er bij nadenk. Geeft mooi resultaat."
G.