Gevraagd: …

…investering?

Adnil Advies werkt voornamelijk voor organisaties.
Voor particulieren verwijs ik graag door naar adnil.nl.
Of schrijf je in voor regelmatig een deelbrief met geestverruimend materiaal in je mailbox (met nu gratis zelfcheck Gezonde Grenzen)

In ruil voor mijn diensten vraag ik naast tijdsinvestering en energie ook een financiële vergoeding. 

Voor organisaties en ondernemers hanteer ik per 2020 een uurtarief van 112 euro (ex 21% BTW en exclusief apart tarief voor reisuren en kilometervergoeding reiskosten). 

…scholing?

Ik ben gek op het beter leren begrijpen van menselijk gedrag vanuit mijn missie om zelfleiderschap en levensvreugde te willen aanwakkeren. Mijn basisopleidingen zijn dan ook niet verrassend in die hoek, namelijk psychologie, integriteit en criminologie.

Daarnaast een indruk van mijn interesses via aanvullende trainingen: SPH, Spaans, vertrouwenspersoon, NLP, leiding geven, handreflexmassage, meubelmaken en BHV.

…ervaring?

Adnil Advies is in 2014 ontstaan nadat de eigenaar 16 jaar op diverse vlakken (vrijwilligers-) werkervaring heeft opgedaan. Het is een lijstje dat ook aangeeft dat je jezelf steeds opnieuw kunt uitvinden om het leven te leiden dat je wilt:

personeelsadviseur, projectleider, redactielid, trainer, arbo-coördinator, organisatie-adviseur, beleidsmedewerker, coördinator team vertrouwenspersonen, informatie-coördinator, begeleider in de verslavingszorg, vertrouwenspersoon, persoonlijk begeleider/coach zelfleiderschap, toernooileider bij een tweedaags badmintontoernooi, secretaris en penningmeester bij twee verenigingen, workshop(bege)leider voor Amnesty international en voor de bijzondere opleidingsorganisatie Libre Foundation lid van het bestuur en de Raad van advies.

Deze functies zijn of worden uitgeoefend in de branches onderwijs en opleidingen, overheid, vervoer, arbodienstverlening, zorg en electronica.

Een klant over ervaring met Adnil Advies

"Ik zat op vakantie je mails te lezen en het was alsof ik je stem erbij hoorde vertellen. Wat een fijne oefeningen. En wat extra mooi is, is dat ik ook een vriendin ermee heb kunnen helpen bij iets waar ze tegen aan liep. Dan stuurde ik haar bepaalde stukjes van je tekst en vertelde ze later dat zij dat ook heel goed kon gebruiken. Daar was ik extra blij mee! Dus voor mij fijne inzichten en bruikbare praktische oefeningen."
Christine