Online relaxen en leren

Zelf haal ik voldoening en vertrouwen uit het zelf uitproberen, leren, experimenteren, oefenen. Zelf doen.

Ik kan daarin onmogelijk de enige zijn, dus ga ervan uit dat er meer mensen zijn. Meer anderen die niet per se met een coach of sparringspartner een 'situatie' willen bespreken, maar het liever anders doen.

In de online omgeving op adnil.nl vind je gratis en betaald materiaal om zelf onderweg te gaan. Volg je interesse en verrijk jezelf met nieuwe invalshoeken, vragen, oefeningen. Experimenteer wat voor je werkt en doe daar meer van. Hieronder licht ik er enkele toe.

Je hoofd als bondgenoot van je hart

Een ervaringsgerichte training met praktische oefeningen.

Door op 21 momenten met jezelf de suggesties daadwerkelijk te doen leert je hele systeem een nieuwe manier aan. Een manier van kiezen in je dagelijkse leven voor datgene wat je extra rust en vertrouwen brengt.

Je gaat helderheid ervaren wanneer je hoofd met al zijn denkkracht gaat samenwerken met je hart met al haar intuïtieve eigenschappen. Dat maakt dat je soepeler beweegt met wat het dagelijks leven je aanreikt.

Start daar nu direct mee door te investeren met 27 euro. En je tijd en enthousiasme natuurlijk :-)

Ben je klaar voor de effecten van heldere keuzes en gemoedsrust in je hoofd?

YEP...

Training Liefdevol Egoistisch Zijn

Klaar voor een relaxtere jou, mèt meer energie?
Stoppen met er altijd alléén voor anderen te willen/moeten zijn en zelf uitgeput raken? Makkelijker nee zeggen als je dat wilt?

Natuurlijk is het prima om er ook voor anderen te zijn, maar niet meer ten koste van jezelf. Dat kunnen wij mensenhelpers ons niet langer veroorloven. Kijk om je heen. De huidige wereld heeft mensen in vol ornaat nodig, vol energie en niks minder. Niet half.

Ga je iets anders kijken en doen, dan ga je ook iets anders krijgen.

Pak dus nu deze kans en je hebt voor altijd kennis, aanmoediging en inzichten om anderen te geven zoveel je wilt èn zelf ook vol levenslust te blijven.

De waarde van deze training naar energie en gemoedsrust is lastig in geld uit te drukken, maar je investering is 121 euro. Geld is te sparen en komt wel weer terug, maar de tijd en kwaliteit van je leven is kostbaarder...

Je bent niet voor niks degene die dit nu zit te lezen. Kies nu voor jezelf!
Zowel jij als je omgeving zal ervan profiteren.

Yes, ik doe het

Adnils Intervoices (gratis)

Adnils Intervoices zijn verhalen van gewone mensen over ongangbare of lastige keuzes in hun leven. De vorm is een interview, waarvan alleen de stemmen zijn opgenomen: intervoices dus. Beluister welke je aanspreekt. En haal jouw persoonlijke inspiratie of aanmoediging eruit ter bevestiging. Of om een volgende stap in jouw leven te zetten.

Voorbeelden van opgehaalde verhalen:
* Over het beginnen van een eigen bedrijf en (blij) worden van wie je bent
* Na het besluit te trouwen alles kwijt raken en geloven in volgen wat je hart je ingeeft
* Bewust kiezen voor een nog dieper dal en de winst van je verhaal delen met andere ogen/oren

Je vind ze op adnil.nl


Reacties van klanten


"Leuk om je trainingsoefeningen te volgen en goed om te doen. Veel herkenning!"
Ruud

"Bedankt voor de 21-dagen challenge! Heel indrukwekkend vond ik het. Het heeft me veel opgeleverd."
Moniek

"Wat mooi verwoord. Soms lees ik het twee keer om er nog meer positiefs uit te halen."
D.

"Het lukte me alleen de eerste dagen om de rust te vinden. Daarna vooral druk in het hoofd door lastige zaken en veel schakelingen tijdens de dag. Hoop dat ik je lijstje met kernpunten wat meer kan inbedden ;) "
Sonja

"Wat geweldig was dat, ik heb het met veel plezier gedaan.....en me verbaasd, dat ik zo vol gepland zit van met alles, dat ik dit niet altijd echt goed in kon passen. Dit is voor mij het belangrijkste wat ik er uit heb gehaald. Ik moet echt meer tijd inruimen voor ontspanning en mezelf. De meditatie heb ik al een aantal keren gebruikt, heel fijn is dat. De beeldplaat is ook heel erg leuk. Ook ben ik wat vaker gaan fietsen, alleen. Ik had niet verwacht, dat alleen een stukje fietsen zo fijn kan zijn. Heel erg bedankt. Het is voor mij echt een verrijking voor mezelf."
CK


Kan je steun gebruiken of interesse gewekt?

Wanneer mijn aanbod en toon je aanspreken en aansluiten bij jou, is de kans groot dat ik vanuit Adnil Advies iets voor je kan betekenen. Neem dan contact op via info@adniladvies.nl of via het contactformulier of het telefoonnummer in de rechterkolom van deze website.

Je kunt je ook voor de deelbrief inschrijven. Dan krijg je in ieder geval het ebook Lichter Leven. En blijf je op de hoogte van een vervolgserie of andere initiatieven via regelmatig inspirerende mail in je mailbox.